Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon1.php on line 17
- asvanyilampa - sokoldal.huWebáruház

MENÜ
Lámpáról
Kinek ajánlott
Gyakori kérdések
Elégedett ügyfelek
Üzletkötök
Kapcsolat
Kedvezmények, aktualitások
Kezelések
 Megelégedett TDP ásványi lámpa használók nyilatkozatai

 • K. Anita negyven éves hölgy 10 éve minden héten masszőrhöz járt, mert a jobb kezét nagy asvanyilampafájdalommal is alig tudta  felemelni. Ajánlottam neki a TDP – lá mpa használatát. Kipróbálta, de nem hitt benne. Első alkalommal azonban nagyon jól érezte magát, így eljött még két alkalommal. Harmadik alkalommal már büszkén mutatta, hogy fel tudja emelni a kezét. kb. 10 éve nem tudta ezt megtenni. Fájdalmai megszűntek, immunrendszere is megerősödött. A családját már a saját készülékével kezeli.
 • F. Tímea 45 éves fodrász hölgy az állandó állás következtében erős fájdalmat érzett a hátában, egy háztartási baleset miatt a lába is fájt, a lábujjai többször erősen bedagadtak.  A negyedik kezelés után örömmel tapasztalta, hogy még egy erős nap után sem fáj a háta. A hatodik alkalom után már a lába sem fájt, sőt, a lábujja duzzanatai sem jelentkeztek.
 • Nagyné R. Edit 26 éves hölgy kipróbált sokféle terápiát és étrend kiegészítőt, de nagyon megviselte, hogy általában éjszakai műszakban dolgozik és fájnak a lábai valamint a közérzete és lelkiállapota labilis. A TDP – lámpa megvétele és rendszeres használatával az éjszakai műszak meg sem kottyan neki, frissnek és sportosnak érzi magát. Lábfájásai teljesen megszűntek, közérzete kiváló lett. Már nincsenek letargikus percei, vidám és kiegyensúlyozott.
 • R. Károly 57 éves. Vérnyomása magas volt (170/90 Hgmm), ezért félve kezdett el TDP – lámpa kezelést. A kezelések előtt és után mért vérnyomásértékek kezdetben nem különböztek egymástól, később a készülék használat után alacsonyabb vérnyomást mértünk.
 • S. Ferencné 54 éves a bal karján a könyök belső részén egy csomó kezdet kifejlődni. Lassan növekedett, és amikor már ping-pong labda méretű lett feszített is, aminek következtében az ujjait nem tudta teljesen becsukni. A sebészeten fel akarták vágni, de nem engedte. Próbálta kezelni polarizált fényű lámpával, de nem történt semmi. A szomszédja ajánlotta neki a TDP  lámpát. A harmadik kezelés után érezhetően a feszítés gyengült és a labda átmérője csökkent, valamint a az ujjait majdnem teljesen betudta csukni. spinal.jpg
 • S. András 41 éves. Szinte mindene fájt, különösen a háta. 30 perc a TDP – lámpa előtt. Hihetetlen, de a hátfájása teljesen elmúlt. 3 kezelést vett igénybe, utána a saját TDP készülékével folytatta a kezelést, melynek eredményeképpen hátfájása és az ízületi  problémái megszűntek.  
 • T-né. K. Ibolya 48 éves hölgy. A rendszeres kezelés után gyógyszereit fokozatosan elhagyta (orvosa felügyeletével). Korábban igen magas vérnyomása mostanra 120/80 lett. Depressziójától, narancsbőrétől 20 kezelés után végleg megszabadult, 8 kg-mal volt kevesebb és 10 évvel fiatalabbnak látszott. Mára már nincs szüksége gyógyszerre. A TDP- lámpa kezelést nem szándékozik abbahagyni, hiszen ezt a döbbenetes sok jót neki köszönheti. Napi 30 perc használattal kordában tudja tartani súlyát és kiváló az idegeire.
 • K. Béla 52 éves. Magas vérnyomással és súlytöbblettel jelentkezett. A 4. kezelés után vérnyomása 140/90 lett és 1 kg-ot fogyott, a 10. kezelés után 110/70-re csökkent és 4 kg-ot fogyott. Tisztábbnak, lazábbnak, jó pár évvel fiatalabbnak érzi magát, a vérnyomása teljesen helyreállt. Otthonában rendszeresen használja a TDP készülékét, heti 5 alkalommal.
 • Sz. Mária 23 éves fiatal lány évek óta magas vérnyomásra szedett gyógyszert. A TDP lámpa kezelések után magas vérnyomásos tünetei teljesen megszűntek, elmúlt az állandó fejfájása, gyógyszereit elhagyta. 
 • B. J. 39 éves hölgy 20 éve szorulásban szenvedő, erősen pattanásos bőrű beteg széklete a só terápia és az ötödik  TDP – lámpa kezelés után normalizálódott, a tízedik kezelés után arcbőre szinte megújult, tíz évet fiatalodott. Kezén a hat éve meglévő ekcéma a 12. kezelés után tünetmentessé vált, a viszketés teljesen megszűnt.IMG0886.jpg
 • V. Friderika. 28 éves ügyfelünknek rendszeres migrénes fejfájásai voltak. A 3. kezelés után. a fejfájásai már csak a havi ciklusok környékén, illetve drasztikus időváltozás esetén jelentkeznek. A TDP- lámpa kezelést reggel végzi el, mert azt mondja, akkor az egész napja sokkal jobban telik, jobb a közérzete, könnyebben tud koncentrálni.
 • M. Márta 29 éves hölgy, immunerősítés, nőgyógyászati gyulladások miatt kezdett használni a TDP– lámpát. A 3. kezelés után, közérzete sokat javult. Naponta egyszer használja a lámpát egyik napon a az immunerősítést a másikon a nőgyógyászati gyulladását kezelte.  A tél és tavasz úgy telt el, hogy elkerülték a légúti megbetegedések. Nőgyógyászati gyulladásai enyhültek. Nagyon szereti a TDP- lámpát, mert kezelés közben kikapcsolódik, ellazul, az egész testét kellemes melegség árasztja el.
 • B. M. 55 éves nőbeteg 24 éves kora óta ismert PCP-je elsősorban a kéz kis ízületeit érinti, duzzanattal, csomóképződéssel, fájdalommal és mozgásbeszűküléssel. A komplex méregtelenítő program gerincét a másnaponként végzett, összesen 20 TDP kezelés képezte. Panaszai teljesen megszűntek, az ízületek duzzanatai visszahúzódtak, mozgásuk szabaddá vált.izuletfajd.jpg
 • D. J. 57 éves nőbeteg évtizedek óta szenved sokízületi, deformációval járó degeneratív gyulladásos betegségtől. Mozgásképessége folyamatosan romlott, ízületei merevek, minden mozdulat fájdalmat okoz. Hosszú ideje kap erős gyulladáscsökkentő gyógyszereket, melyek számos kellemetlen mellékhatást okoznak. A rendkívül merev ízületek fokozatosan lazultak, ami a TDP követő gyógytorna hatásfokát jelentősen javította. A mozgásterjedelem javulásával párhuzamosan a kínzó fájdalmak is enyhültek. 
 • P. Károlyné 46 éves nőbeteg 2001 óta ismert rheumatoid arthritis (krónikus sokízületi gyulladás) az évek során gyakorlatilag az összes ízületében kisebb-nagyobb mozgáskorlátozottságot és fájdalmat okozott. Az alkalmazott gyógyszerek számos mellékhatásától szenvedett (test szerte ödémák, gyomorpanaszok). TDP- lámpa kezeléssel az ízületi fájdalmai jelentősen csökkent, így mozgása könnyedebb és  elértük, hogy mellékhatásokat okozó gyógyszereinek mennyiségét jelentősen csökkenteni lehetett és szinte teljesen panaszmentessé vált.
 • B. Gyula 53 éves nyaki fájdalma már évek óta gyötörte. A fájdalom mellett bizonyos mozdulatoknál sokszor előforduló szédülés egyre sűrűbben jelentkezett. A gerinc mellett göbös letapadások voltak kitapinthatóak. A masszás fájdalmas és „eredménytelennek” bizonyult. Napi rendszerességgel kezelte a „nagy fényterápiás” készülékkel, de az enyhülésen kívül nem történt semmi. A TDP- lámpával két kezelés után eltűntek a göbök és a fájdalom jelentősen csökkent. Rendszeres használatával teljesen rendbe jött és a szédülés is megszűnt.
 • M. Lajosné 69 éves nőbeteg évek óta krónikus arcüreg problémával küszködött, derék és vállízületi fájdalmakról panaszkodott. A TDP- lámpa rendszeres használatával az arcüreg problémája, derék- és vállfájdalmai teljesen megszűntek, állapota rendeződött.kituremked.jpg
 • TDP- lámpa vásárlás után rövid időn belül kedvező tapasztalataink voltak: Előző évben megrántottam a vállamat, karom napokig használhatatlan volt és még sokáig jelentkeztek a fájdalmaim. Kezelés után csökkent a fájdalom és a vállamat könnyebben tudtam mozdítani. 61 éves férjem mindkét kezén állandó ízületi fájdalmak voltak, ami szintén sokat enyhült kezelés után. Időtlen idők óta ez volt az első tél, amikor az influenza elkerült bennünket.
 • Egy negyvenöt éves hölgy évek óta tartó krónikus hólyag és petefészek gyulladás miatt vette igénybe a TDP- lámpát. A krónikus betegsége időnként akuttá változott. Ilyenkor orvosa nagyon erős antibiotikum kúrára fogta, amit egyre nehezebben viselt a rossz közérzet és a hányás miatt Panaszai véglegesen megszűntek, erőnléte megsokszorozódott, életkedve visszatért és a házasélete is rendbe jött.
 • T. Dénes 18 éves sportoló. Többször sérült a válla, ami orvosi ellátást igényelt és kihagyásokat követelt. Most, ha megerőlteti a vállát, gyorsan kezeli a TDP-vel 20-20 perc, és 2-3 alkalom után folytathatja az edzést.
 • 40 éves hölgy aranyérproblémával és székelési nehézséggel küzdött. A TDP hatására fájdalmai megszűntek, széklete lazult. Rendszeres kezelés (napi 20-30 perc) elegendő ahhoz, hogy ne jelentkezzenek ezek a problémái.
 • Előző évben megrántottam a vállamat, és még sokáig voltak fájdalmaim. TDP használata után csökkent a fájdalom és a mozgás is könnyebben ment. 61 éves férjem mindkét kezén állandó ízületi fájdalmak vannak, ami szintén sokat enyhült TDP használata után. Időtlen idők óta ez volt az első tél, hogy elkerült bennünket az influenza. nyakicsig.jpg
 • Férjemmel mindketten nagyon elégedettek vagyunk a TDP-vel. Férjem eddigi keringési zavarai már az első héten jelentősen javultak a naponkénti használat következtében, a második heti kezelés után pedig krónikus testüreg-gyulladásai, valamint kínzó fejfájása is csökkent. Kevesebb, mint 30 nap múlva koleszterinszintje, és vérnyomása is csökkent. Általában elmondhatom, hogy a napi 20 perces TDP kezelés mindkettőnk számára egyaránt fizikai és mentális energianövekedéssel jár. Már nem is tudnánk meglenni a TDP nélkül.
 • Míg megérkezett a lámpánk, kölcsönkészüléket használtunk. Nem tudom, egyébként hogy tudtam volna túlélni azokat a heteket a fájdalom és gyógyszerezés hatásai miatt. Most már pár hete a sajátunkat használja és élvezi az egész család. Még a férjem is, aki elég szkeptikus volt, amíg meg nem érezte, hogy mennyire jó hatással van a szervezetére. Erősen hiszem, hogy vissza tudjuk szerezni egészségünket testünk belső tisztításával (só terápia), a megfelelő táplálék fogyasztásával, tornával és a stressz csökkentésével. A TDP lámpa által biztosított terápiát tökéletesnek érzem a szervezetem számára.
 •  „Már négy hónapja van TDP készülékem egyszerűen csodálatos ebben a kellemes, lágy sugárzásban tartózkodni: pihentet, és regenerál. Az ízületi fájdalmak csökkennek, a vérkeringés fokozódik, az anyagcsere javul, az arc színe egészségesebb és a ráncok is eltűnnek, amint a mérgek a szervezetből eltávoznak. Feleségem sajnos asztmás és a kezelések számára megváltásként hatottak…
 • K. Lórántné 52 éves hölgynek orvosa ajánlotta a TDP – lámpás kezelést, labilis idegrendszere, rossz közérzete miatt, valamint "minden tagja" fájt.  Közérzete már a második hét után sokat javult, egyre frissebbnek, energiával telinek érezte magát. A készülék rendszeres használatával a testében megszűntek a fájdalmak, csak a karjában érzett fájdalmat, de további kezelések után az is elmúlt.
 
A tapasztalatunk, hogy az állatok nagyon kedvelik a TDP ásványi lámpa által kibocsájtott sugarakat.
 
kutya.gif
10 éves alaszkai Malamut keveset mozog nem húz szánt és nagyon lusta. Ebből adódóan  sajnos a farízületei letapadtak és nehezen áll fel, sokszor fájlalja.
 
A TDP ásványi lámpa alkalmazására a kutya érdekesen reagált (a képeken jól látható) úgy helyezkedett, hogy minél több sugárzás érje.
 
 
Az állat nem akar megfelelni, tehát jól eset neki a kezelés - kezelés után könnyedebben kel fel és nem húzza a lábát.  
 
www.asvanyilampa.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!